Mai poti selecta 5 orase

Mai poti selecta 5 departamente

Mai poti selecta 5 industrii

  
   

Locuri de munca in ANGLIA-MAREA BRITANIE

Locuri de munca : 3.141 joburi  
   
SC Job Cruise A.B.

Angajari  soferi categoriile CE pentru companii renumite in domeniul transporturilor, distributie si logistica din Anglia: DHL, British Petroleum,  Island Frozen Food. Locuri de munca pe perioada nedeterminata. Agentia Job Cruise Bucuresti NU percepe taxe sau comisioane pentru mediere

Adaugat: 31 octombrie, Nr. joburi: 10, Oras:  STRAINATATE Expira la: 2014-11-06
 
UFX Markets

- Abilitati excelente de comunicare in limba rusa si romana - Abilitati medii de comunicare in limba engleza - Preluare comenzilor telefonice de la clienti pentru perechi valutare, indici, actiuni si comoditati - Raporatea catre managerului departamentului de Dealing Room Acest job este o oportunitate imensa pentru orice tanar motivat si dornic sa faca parte dintr-o companie de forex in plina ascensiune, care si-a pus deja amprenta in mediu international. UFXMarkets este un broker online pentru industria de tranzactionare a valutelor care se specializeaza de asemenea in comercializarea de bunuri, contracte pe diferenta si indici.

Adaugat: 31 octombrie, Nr. joburi: 3, Oras:  CIPRU, STRAINATATE Expira la: 2014-11-06
 
Passing Through Jobs LTD

- Sales People (With or without Experience - Full Training Provided) - Good Negotiation skills. • Full Time Job (5-6 Days A week) • Work in Shopping centers, Promoting luxury products. Passing Through is a recruitment consultancy,  The company is Specialized in Realizing the potential that exists between people, Organizations & Companies.

Adaugat: 31 octombrie, Nr. joburi: 10, Oras:  Toate orasele Expira la: 2014-11-06
 
S.C. MARITIME SOLUTIONS S.R.L

- Posesor schifferdienstbuch sau carnet de serviciu cu viza de Regensburg si una din urmatoarele calificari pe Rin: matrose, steuermann; (calificarea pe Rin este OBLIGATORIE, intrucat toate navele noastre naviga si in aceasta zona) - Experienta (de preferat pe nave cu pavilion strain); Activitatea se va desfasura pe navele armatorilor, ce au ca zona de navigatie: Belgia, Olanda, Franta, Germania. Sunt necesare cunostinte specifice activitatii de marinar: vopsit, intretinere nava, manevre ecluzare, manevre legare etc.Beneficii: MARITIME SOLUTIONS S.R.L. este o agentie de crewing infiintata in 2008, autorizata de ANR, ce recruteaza marinari fluviali pentru a-si desfasura activitatea in tari ca Belgia, Olanda, Franta, Germania, etc.

Adaugat: 30 octombrie, Nr. joburi: 20, Oras:  BELGIA, FRANTA, GERMANIA, OLANDA, STRAINATATE Expira la: 2014-12-29
 
TISSUEGNOSTICS ROMANIA SRL

Experienced in C#/.Net/C++ Knowledge of WPF, WWF and WCF Analysis and implementation of software specifications Debug, bug fixing and tests TissueGnostics Romania SRL is created in 2005 as a result of excellent collaboration between romanian IT professionals and a group of austrian biomedical scientists. TissueGnostics is an innovative enterprise on the cutting edge of science and technology.

Adaugat: 30 octombrie, Nr. joburi: 2, Oras:  AUSTRIA, Iasi, STRAINATATE Expira la: 2014-11-16
 
 
TTM Healthcare
Adaugat: 03 octombrie, Nr. joburi: 1, Oras:  ANGLIA - MAREA BRITANIE, STRAINATATE Expira la: 2014-11-03
 
anunt personalizat LKW Walter Internationale Transportorg. AG
Adaugat: 12 noiembrie, Nr. joburi: 1, Oras:  GERMANIA, STRAINATATE Expira la: 2014-11-07