Mai poti selecta 5 orase

Mai poti selecta 5 departamente

Mai poti selecta 5 industrii

  
   

Locuri de munca in CIPRU

Locuri de munca : 3.212 joburi  
   
SC Job Cruise A.B.

- Nivel comunicare in limba Engleza ( mediu-bun ) - Experienta in mediul culinar- minim 1 an Contracte de munca legale, inregistrate la camera de munca din Anglia. Job Cruise AB- Romania recruteaza BUCATARI pentru urmatoarele posturi.1. Agentia Job Cruise este autorizata de Inspectoratul Teritorial de Munca pentru desfasurarea activitatii de recrutare personal in domeniul ospitalitatii hoteliere.

Adaugat: 31 octombrie, Nr. joburi: 30, Oras:  ANGLIA - MAREA BRITANIE, STRAINATATE Expira la: 2014-11-21
 
KATED Metering Services SRL

Pentru activitatea companiei KATED Metering Services Romania, cautam anagajati, care sa indeplineasca urmatoarele cerinte: - cunostinte de limba germana (nivel mediu obligatoriu / nivel avansat constituie un avantaj) Responsabiliati: Operațiuni BPO la nivel international pentru furnizorii si operatorii de energie electrica si gaze: KATED Metering Services SRL - Ihr konzernunabhängiger Dienstleister KATED Metering Services SRL wurde Anfang 2013 gegründet, als jüngste und erste Auslands - Tochtergesellschaft der PALMER GRUPPE.

Adaugat: 31 octombrie, Nr. joburi: 50, Oras:  Cluj-Napoca, GERMANIA, Iasi, STRAINATATE, Sibiu Expira la: 2014-11-07
 
SC Job Cruise A.B.

Angajari  soferi categoriile CE pentru companii renumite in domeniul transporturilor, distributie si logistica din Anglia: DHL, British Petroleum,  Island Frozen Food. Locuri de munca pe perioada nedeterminata. Agentia Job Cruise Bucuresti NU percepe taxe sau comisioane pentru mediere

Adaugat: 31 octombrie, Nr. joburi: 10, Oras:  STRAINATATE Expira la: 2014-11-06
 
UFX Markets

- Abilitati excelente de comunicare in limba rusa si romana - Abilitati medii de comunicare in limba engleza - Preluare comenzilor telefonice de la clienti pentru perechi valutare, indici, actiuni si comoditati - Raporatea catre managerului departamentului de Dealing Room Acest job este o oportunitate imensa pentru orice tanar motivat si dornic sa faca parte dintr-o companie de forex in plina ascensiune, care si-a pus deja amprenta in mediu international. UFXMarkets este un broker online pentru industria de tranzactionare a valutelor care se specializeaza de asemenea in comercializarea de bunuri, contracte pe diferenta si indici.

Adaugat: 31 octombrie, Nr. joburi: 3, Oras:  CIPRU, STRAINATATE Expira la: 2014-11-06
 
Passing Through Jobs LTD

- Sales People (With or without Experience - Full Training Provided) - Good Negotiation skills. • Full Time Job (5-6 Days A week) • Work in Shopping centers, Promoting luxury products. Passing Through is a recruitment consultancy,  The company is Specialized in Realizing the potential that exists between people, Organizations & Companies.

Adaugat: 31 octombrie, Nr. joburi: 10, Oras:  Toate orasele Expira la: 2014-11-06
 
 
TTM Healthcare
Adaugat: 03 octombrie, Nr. joburi: 1, Oras:  ANGLIA - MAREA BRITANIE, STRAINATATE Expira la: 2014-11-03
 
anunt personalizat LKW Walter Internationale Transportorg. AG
Adaugat: 12 noiembrie, Nr. joburi: 1, Oras:  GERMANIA, STRAINATATE Expira la: 2014-11-07