Mai poti selecta 5 orase

Mai poti selecta 5 departamente

Mai poti selecta 5 industrii

  
   

Locuri de munca in FRANTA

Locuri de munca : 3.736 joburi  
   
S.C. BAC SYSTEM CONSULT & CONSTRUCT S.R.L.

Dornic de munca... Angajatii beneficiaza de cazare cu toate dotarile decente in regim de 2-3 persoane in camera in functie de marimea camerei.. transport de la locuinta pana la locul de munca... Interviul va avea loc in decursul lunii februarie in Bucuresti urmand ca cei selectati in urma interviului sa inceapa munca in cursul lunii martie... Interesatii pot aplica si pe adresa de mail infobacsystem@gmail.com

Adaugat: 22 ianuarie, Nr. joburi: 50, Oras:  BELGIA, Bucuresti, STRAINATATE Expira la: 2015-02-15
 
TEMPERSO EXPERTS GmbH

Candidatul ideal:- Căutăm pentru filiala din sudul Germaniei (motoare electrice) 20 de muncitori calificaţi sau ingineri cu cunoştinţe de limba germană.- Für unseren Standort in Süddeutschland suchen wir für die Abteilung „Sondermotoren“, 20 qualifizierte Arbeitskräfte mit Descrierea jobului:Aufgabengebiet: - Eigenverantwortliches Arbeiten Grupul temPERSO se află printre primii 500 furnizori de servicii de personal din  Germania. În special în partea de sud a Germaniei, care este cea mai prosperă din punct de vedere economic, temPERSO furnizează locuri de muncă sigure împotriva crizelor.

Adaugat: 21 ianuarie, Nr. joburi: 40, Oras:  GERMANIA, STRAINATATE Expira la: 2015-02-21
 
Eurolife Consulting SRL

Agentia de recrutare Eurolife Consulting recruteaza personal medical pentru Clinici Private din Marea Britanie . Prin colaborarea cu angajatori importanti din Marea Britanie avem posibilitatea de a oferi locuri de munca pentru persoane calificate in domeniul medical . Conditii si Beneficii : -Salarizarea minima este de 12,00 . http://www.eurolife-consulting.ro ; facebook.com/eurolife.consulting Eurolife Consulting este una din cele mai mari companii de recrutare personal din Romania .Infiintata in anul 2005 si are ca obiect de activitate selectia si plasarea fortei de munca pe plan intern si extern, cat si de dezvoltare a programelor culturale in Europa .

Adaugat: 21 ianuarie, Nr. joburi: 50, Oras:  ANGLIA - MAREA BRITANIE, STRAINATATE Expira la: 2015-02-14
 
anunt personalizat ING Asigurari de Viata S.A.

Eşti binevenit să lucrezi la cei mai buni din asigurări ING România este parte din ING Group, o renumită instituţie financiară olandeză, care activează în domeniul bancar, al asigurarilor şi al management-ului de active, oferind servicii pentru milioane de clienţi din 50 de ţări.  În România, ING Asigurări de Viaţă este prezentă din 1997, iar din 1999 este lider al pieţei de asigurari de viaţă. ING Romania este parte din ING GRUP, o renumita institutie olandeza, care activeaza in domeniul bancar, al asigurarilor si al managementului de active, oferind servicii pentru milioane de clienti din 50 de tari. In Romania, ING Asigurari de Viata este prezenta din 1997, iar din 1999 este lider al pietei de asigurari de viata si pensii.

Adaugat: 19 ianuarie, Nr. joburi: 1, Oras:  Toate orasele Expira la: 2015-02-13
 
HPL Recruitment Ltd

Documente necesare aplicarii: • Studii de asistent medical incheiate si drept de practica valabil Recrutam asistenti medicali pentru 3 clienti din Marea Britanie pentru: -Spitale NHS - asistenti medicali generalisti cu si fara experienta pentru urmatoarele departamente: Cancer Services, Cardiology, General Surgery, Children’s services, Dermatology, ENT, Emergency Medicine, Endocrinology, Gastroenterology and Hepatological Services, GUM,General Medicine, Care of the Elderly, Gynaecology, Haematology, Cardiac, Ophthalmology, Firma de recrutare inregistrata in Anglia cu sedii la Londra si Alba-Iulia, Romania, specializata in recrutarea medicala UK. Firma noastra nu percepe taxe si comisioane din partea candidatilor, lucrand in parteneriat cu peste 27 de angajatori din sistemul de sanatate de stat si privat din UK- spitale NHS, spitale private si azile de batrani.Asistentii medicali care nu au inceput demersuri pentru obtinerea PIN-ului pot fi asistati de biroul nostru din Romania, gratuit, in baza unui contract de colaborare si plasare gratuit semnat cu firma noastra.

Adaugat: 19 ianuarie, Nr. joburi: 30, Oras:  ANGLIA - MAREA BRITANIE, STRAINATATE Expira la: 2015-02-12