Mai poti selecta 5 orase

Mai poti selecta 5 departamente

Mai poti selecta 5 industrii

  
   

Locuri de munca in ISRAEL

Locuri de munca : 3.464 joburi  
   
Carekraft

Asistent medical generalist in centre pentru ingrijire si asistenta varstnici, in Germania. - diploma de asistent medical generalist Oferta (bonusuri, beneficii): - monitorizare si asistenta la fiecare pas, de la intrarea in Germania, gasirea cazarii, instalarea in noul post de munca, recunoasterea studiilor; În calitate de specialist în domeniul medical, careKraft este o firma a carei angajati au o experienta vasta si de lunga durata în materie de management, consulting si restructurare de cabinete medicale si camine pentru oameni varstnici. Partenerii nostri sunt numai institutii de top din domeniu, precum si diverse asociatii medicale specializate.Astfel, ajutam celor interesati sa-si descopere potentialul, sa-si dezvolte o pespectiva profesionala pe termen lung si sa-si îndeplineasca urmatorul pas în cariera profesionala.Prestarea noastra de servicii nu înceteza nicidecum dupa mijlocirea postului de munca.

Expira astazi , Nr. joburi: 40, Oras:  GERMANIA, STRAINATATE Expira la: 2014-12-18
 
European times

Working as an International Sales Consultant, you play a pivotal role in the compilation of economic reports worldwide. These reports are featured in leading American and European newspapers and magazines and on influential business television networks.

Adaugat: 18 decembrie, Nr. joburi: 1, Oras:  STRAINATATE Expira la: 2014-12-29
 
PROTOS SRL

AIDA Cruises, cea mai mare companie de vase croaziera de lux din Germania, selecteaza barmani, ospatari si bucatari (baieti si fete), cunoscatori ai limbii germane. Joburile sunt recomandate pentru cei ce doresc o cariera in domeniu, o relatie de munca pe termen lung cu reale posibilitati de promovare intr-un mediu de varf pe plan mondial si in conditii maxime de siguranta, beneficii in conformitate cu contractele semnate in cadrul Uniunii Europene. Contracte de aprox 6 luni / 2 luni concediu; bilet de avion dus/intors platit de angajator direct de la prima imbarcare; asigurare de sanatate si de viata; continuitate a contractelor; posibilitate de afirmare profesionala si promovare. De asemenea, pe intreaga perioada a contractului va sunt asigurate catre angajator: pregatirea specifica normelor maritime; instruirea sau specializarea tehnica teoretica si practica; cazarea; masa; echipamentul; uniforma (inclusiv serviciul de spalare/curatare); diferite modalitati de recreere dupa programul de lucru, etc. Va asteptam CV-urile la recruiting@protos.ro.

Adaugat: 17 decembrie, Nr. joburi: 20, Oras:  STRAINATATE Expira la: 2015-01-17
 
PCQ Recruitment

Diploma de Asistent Medical Generalist (sau adeverinta pentru absolventii 2014) O foarte buna cunoastere a limbii engleze - B2-C1 Daca sunteti Asistent medical si inca nu ati inceput procesul de inregistrare la Ordinul asistentilor din Irlanda-ABA , veti putea incepe ca si Health Care Asistant si veti fi platit cu 10 euro/ ora, iar odata ce veti fi inregistrat cu ABA cu 18 euro/ora. Programul normal este de 39 ore pe saptamana, in ture de 12 ore, dar exista intotdeauna oportunitatea de ore suplimentare. Clientul nostru este o companie mare din Irlanda care ofera îngrijire medicală la domiciliu cu asistenți instruiți să asigure cele mai inalte standarde de ingrijire centrata pe persoana . Personalul angajat dispune de instruire specializata pe demență .

Adaugat: 17 decembrie, Nr. joburi: 10, Oras:  IRLANDA, STRAINATATE Expira la: 2015-01-17
 
anunt personalizat PROTOS SRL

Coafeze, Manichiuriste, Maseuze, Cosmeticiene, Instructori de aerobic si fitness, Receptionere si Acupuncturisti cu:- Experienta profesionala in domeniu de minim un an - Calificare - Locuri de munca pe vase de croaziera de lux in saloanele companiei STEINER (cel mai mare concesionar de profil din lume). - Venituri nete de aproximativ 1.500 – 2.000 $ lunar. PROTOS S.R.L.- Reprezentant autorizat Steiner 64, Brasov, Cod postal 500085

Adaugat: 16 decembrie, Nr. joburi: 20, Oras:  STRAINATATE Expira la: 2015-01-02